Stijlvolle en trendy dameskleding

Katleen Verbruggen van Mimate dameskleding in Boortmeerbeek heeft voor u een prachtige collectie damesmode vanaf maatje 42 geselecteerd. Voor elke gelegenheid vindt u hier wel een stijlvolle én trendy outfit op maat. Ook aan bijpassende accessoires is gedacht, zodat u steeds tot in de puntjes verzorgd voor de dag kunt komen!   

Van casual tot mooie feestmode

In mijn kledingwinkel in Boortmeerbeek vindt u de mooiste dameskleding van het moment: ik volg immers alle trends en de meest recente seizoenscollecties op de voet. Of u nu op zoek bent naar een alledaagse outfit, een prachtige jurk voor een speciale gelegenheid of een stijlvol ensemble voor het werk... voor jong en oud heb ik unieke kledingsstukken waar u zich goed, comfortabel en zelfzeker in zult voelen.

Kwalitatieve kledingmerken

Kledingmerken als Ribkoff, Yoek, Twister, Qneel, Mona Lisa, C.ro Etage, Yesta en Pont Neuf zijn gespecialiseerd in mooie, modieuze kleding voor een maatje meer. Als geen ander weten deze collecties uw persoonlijke pluspunten in de kijker te stellen. Deze collecties damesmode bieden voor elke modebewuste vrouw een ruim aanbod prachtige kledij aan.

Assistente voor personal shopping

Als ervaren modestyliste weet ik u perfect te adviseren over welke outfit en bijpassende accessoires uw look compleet maken. Ik verzamel voor u de mooiste items en u kunt passen dat het een lieve lust is. Tot we de perfecte combinatie gevonden hebben kunt u op mijn ondersteuning rekenen, zelfs indien u liever komt personal shoppen buiten de openingsuren. 

Naaistudio voor snit- en naadwerk

Ik heb een eigen naaistudio ter beschikking, waar ik snel en professioneel de nodige retouches en herstellingen voor u kan uitvoeren. Een taille innemen, uw broek inkorten, een losgekomen zoom of rits herstellen of leuke accessoires voorzien op uw kleding... het kan echt allemaal!

josephribkoff yoek twistercolorfulcurves   
cero-etage yestafashion 

 

Bekijk hier onze Sales van -50% en -70%

 

Onze foto's